lovmedukr.ru

Молитви від куріння

Для того щоб позбутися від тютюнопаління іноді звичайних методів може не вистачити. Людина, слабкий духом, сам не зможе подолати ту психічну і фізичну залежність від куріння, яку він придбав. У таких випадках віруючій людині слід звернутися до Бога і вищим силам. За допомогою молитви можна зміцнити дух і силу волі.

Молитва від курінняСила щирої молитви відома в народі своїми цілющими особливостями. Позбутися за допомогою неї можна від численних вад, в тому числі і від куріння. Чи не заборонено при цьому використовувати одночасно народні або традиційні методи лікування нікотинової залежності.

Куріння є, згідно з церковними канонами, гріховної звичкою і цей гріх можна і потрібно лікувати молитвою. Такий метод необхідно застосовувати, зосередивши всю свою увагу і терпіння, просити допомоги слід з відритої душею і благородними помислами. Можна вимовляти слова молитви вдома, але для отримання кращого результату слід відвідувати церкву. Не всі знають, кому молитися щоб кинути палити. Таких молитов можна знайти чимало. Це і молитва обуреного пристрастю куріння, а також молитва, звернена до свого Ангела-охоронця.

Ангеле Божий, хранителю мій святий, на дотримання мені від Бога з небес даний! Старанно молю тя: ти мя днесь просвіти, і від усякого зла збережи, до всякого діяння настави, і на шлях спасіння направ. Амінь.



Для бажаючих кинути куріння існує дуже сильна молитва від куріння Амвросія Оптинського, вона звучить так:

Відео: Молитви від куріння

Преподобний отче Амвросій, ти, ми маємо відвагу перед Господом, умоли Велікодаровітого Владику подати мені швидку допомогу в боротьбі з нечистою пристрастю.
Господи! Молитвами угодника Твого, преподобного Амвросія, очисти мої уста, оцеломудрі серце і Насити його пахощами Духа Твого Святого, так відбіжить від мене далеко зла тютюнова пристрасть, туди, звідки прийшла, у черево пекла.

Крім того, пресвятої Амвросій Оптинський дав вказівки для віруючих, які хочуть позбутися від тютюнової залежності. Він вчить, що проти цієї недуги можна застосувати духовне лікування. Для цього потрібно висповідатися у всіх своїх гріхах з семирічного віку, причащатися, кожен день читати по одному розділу Євангелія. А якщо раптом при цьому нападає туга, то читати ще, а потім бити тридцять три поклони.

Є також і молитва допомагає кинути палити, звернена до Пресвятої Трійці:

Про премилосердний Боже, Отче, Сину і Святьш Душе, в Нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім`я), болезнию одержімаго- відпусти йому всі провини його-подай йому зцілення від хвороби-поверни йому здоров`я і сили телесние- подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твій і премирними блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцю нашому.

Відео: Молитва від куріння. Батюшкин метод.

Будь-які молитовні тексти несуть в собі одні й ті ж послання, вони допомагають знайти віру самої людини в свої сили, звичайно ж, з Божою поміччю. Найважливіше, під час такого звернення, зосередитися на своїй цілі, яка складається в щирому бажанні покінчити з курінням.

Якщо під час кидання настає ломка, то молитися слід ще старанніше. І необхідно вірити, що за допомогою вищих сил, Бога і ціною власного волі ви зможете назавжди позбутися від нікотинової залежності.

Удома можна підносити молитви перед іконою Матері Божої «Стягнення загиблих».

Для того щоб велике було терпіння людини вирішив не курити, необхідно звертатися до Йова Багатостраждальному. Допомагає в особливо важких випадках молитва Святителю Іоанна Златоуста. Для підтримки духу в боротьбі зі злом, який несе в собі тютюн, допоможе молитва Святителю Тихону Воронезькому.


Поділитися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
» » Молитви від куріння